Om oss

Ø.S. Elektro AS

Ø.S. Elektro AS ble etablert i 1990 av eier og daglig leder Øivind Saugnes og teller i dag seks ansatte. Vi holder til i trivelige lokaler på Risløkka, sentralt beliggende i Oslo.

Bedriften besitter solid faglig kunnskap. Øivind Saugnes og faglig leder Lars Wold har til sammen 50 års erfaring fra bransjen.

Vi er registrert godkjent el-installatør og medlem av elektrikerkjeden SIKRINGEN. Dette er en samarbeidsring for Norske elentreprenører som i samarbeid med Solar Norge gjør det mulig for oss å ta landsdekkende oppdrag.


Øs-elektro-Til-forsideAlt02

Kunden i fokus

Hos oss er kunden hovedfokuset og vi er små nok til å kunne ta godt vare på deg som kunde. Vårt mål er å levere elektriske tjenester som svarer til dine ønsker og behov. Vi vil gjøre alt vi kan for at du vil komme tilbake til oss og anbefale våre tjenester videre.

Ø.S. Elektro er et tradisjonelt elektrikerfirma som gjør alt fra A til Å for små og store kunder og vi tar gjerne imot flere. Vi fokuserer på jevnlig kursing av våre montører som gjør at de til en hver tid er godt faglig oppdatert.

Vi samarbeider med Solar Norge, som er norges ledende elektro-grossist. Solar har et svært bredt utvalg, og fordelaktige priser som du som forbruker også nyter godt av.

Kontakt oss, så hjelper vi deg å finne produktene som passer deg best!


Elektroinstallasjon